Sprawdź umiejętności zawodowe, osobowość i dopasowanie Twoich kandydatów

Popularny

Wzbogacenie kulturowe

Ten test dotyczący wzbogacenia kulturowego ocenia na podstawie ankiety do wypełnienia, w jakim stopniu wartości i zachowania kandydatów są zgodne z wartościami Twojej organizacji oraz z zachowaniami, które sprawiłyby, że Twój idealny pracownik odnosiłby sukcesy na określonym stanowisku.

Krytyczne myślenie

Ten test krytycznego myślenia ocenia umiejętności kandydatów w zakresie krytycznego myślenia podczas rozwiązywania problemów wymagających rozumowania indukcyjnego i dedukcyjnego. Pomoże on wyłonić kandydatów, którzy potrafią analizować informacje i wyciągać odpowiednie wnioski przy użyciu umiejętności analitycznych.

Zarządzanie projektami

Ten test dotyczący zarządzania projektami pozwala ocenić, jak dobrze kandydaci potrafią zarządzać projektami, aby osiągnąć cele biznesowe. Nie opiera się on na konkretnej metodologii zarządzania projektami, ale raczej ocenia zdolność kandydatów do podjęcia najlepszej decyzji w określonym kontekście.

Komunikacja

Ten test komunikacji ocenia umiejętności kandydatów w zakresie jasnego i skutecznego komunikowania się zgodnie z zasadami profesjonalnego postępowania. Test ten pozwala ocenić kandydatów zarówno w zakresie komunikacji pisemnej, jak i werbalnej, a także wskazówek niewerbalnych i aktywnego słuchania.

Enneagram

Test enneagramowy jest zgodny z modelem osobowości opracowanym przez O. Ichazo i C. Naranjo. Model ten wyznacza dziewięć różnych typów osobowości na dziewięciopunktowym diagramie opisującym podstawowe przekonania i światopogląd, na którym każdy z tych typów się opiera.

Motywacja

Ten test preferencji zawodowych czerpiący z modelu charakterystyk pracy Oldhama i Hackmana pozwala zmierzyć, w jakim stopniu oczekiwania Twoich kandydatów są zgodne z Twoją ofertą pracy, w oparciu o spersonalizowany kwestionariusz wypełniany zarówno przez Ciebie, jak i przez kandydata.

Negocjacje

„Test z negocjacji” ocenia zdolność kandydata do negocjowania w kontekście biznesowym. Ten test pomoże Ci zatrudnić pracowników, którzy potrafią negocjować w interesie Twojej firmy w różnych kontekstach.

Rozwiązywanie problemów

Ten test dotyczący rozwiązywania problemów ocenia zdolność kandydatów do definiowania problemów oraz analizowania danych i informacji tekstowych w celu podejmowania właściwych decyzji. Ten ten pomaga zidentyfikować kandydatów, którzy wykorzystują umiejętności analityczne do oceny złożonych sytuacji i reagowania na nie.

Zarządzanie czasem

Ten test dotyczący zarządzania czasem ocenia zdolność kandydatów do wydajnego zarządzania czasem w środowisku zawodowym. Pozwala on ocenić przy użyciu typowych scenariuszy rozgrywających się w miejscu pracy, jak dobrze kandydaci potrafią ustalać priorytety, planować, wykonywać i analizować zadania i projekty.